Societat

Quatre detinguts per robar material d'una empresa d'Abrera

Els Mossos d'Esquadra van detenir quatre homes d'entre 19 i 34 anys nacionalitat romanesa i veïns de Badalona, per haver robat diverses peces metàl·liques de coure d'una empresa d'una polígon d'Abrera (Baix Llobregat) valorades en 10.000 euros. El robatori va provocar l'aturada de la producció i va suposar pèrdues de 172.000 euros.

Els fets van tenir lloc el passat 13 de març, i després de diverses gestions, els agents van poder identificar un vehicle sospitós que havia accedit a l'interior del recinte de l'empresa. Els agents van establir un dispositiu al municipi de Badalona per tal de localitzar el vehicle i els lladres. Finalment, quaranta vuit hores després del robatori els mossos van poder detenir quatre persones implicades amb els fets. També es va poder recuperar les peces metàl·liques de coure i retornar-les a l'empresa afectada, que va poder reiniciar la seva producció de plàstics de bombolles.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.