Societat

Un mosso fora de servei deté un atracador de farmàcies que acabava de cometre dos robatoris a Barcelona

Successos

Un mosso fora de servei de la comissaria d'Horta-Guinardó va detenir Francisco Javier M. C., de 42 anys i veí de Barcelona, després de sospitar que podria ser la persona que va cometre vuit atracaments en farmàcies dels districtes de Gràcia i Horta-Guinardó. L'agent, que no treballava, va veure un home que caminava molt de pressa, com si estigués fugint, i amb una actitud sospitosa, de manera que va decidir seguir-lo. El policia va considerar-lo sospitós de diversos robatoris a farmàcies ja que la seva descripció corresponia a la d'un home que la policia estava buscant per aquests atracaments des de feia pocs dies. El detingut va cometre els robatoris entre l'1 i el 5 de febrer, dia en què va ser atrapat.

Pocs minuts després d'iniciar el seguiment, el sospitós va entrar en una farmàcia i tot just després en va sortir a gran velocitat mentre amagava un objecte que semblava un ganivet de cuina. L'agent va demanar reforços policials a través de la Sala Regional de Comandament Operatiu per detenir el lladre. Sense perdre de vista l'individu, el mosso va continuar seguint-lo i va veure com entrava en una altra farmàcia i tornava a sortir a gran velocitat. Va ser en aquest moment quan el policia el va interceptar i el va detenir.

L'agent va reduir el sospitós i el va subjectar fins l'arribada de les patrulles de la comissaria de Gràcia sense que cap de les dues persones patís cap lesió. En el moment de ser traslladat a dependències policials, els agents li van trobar l'arma, un ganivet de cuina, amb la qual hauria intimidat les seves víctimes.

El detingut, que no té antecedents penals, va ingressar a la presó després de declarar davant del jutge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.