Societat

GIRONA

El 15è Fòrum Gastronòmic obre portes al Palau Firal

La 15a edició del Fòrum Gastronòmic de Girona ha obert avui les seves portes al Palau Firal amb més de 200 expositors. L’activitat està destinada, sobretot, als professionals del sector de l’hostaleria i la restauració. L’edició d’aquest any està centrada, sobretot, en els sabors de mar i muntanya i en la sostenibilitat i el reaprofitament alimentaris. A més, el Fòrum també dona importància als petits productors del territori.

Com és habitual, el Fòrum Gastronòmic de Girona dona importància, també, a la divulgació amb xerrades, debats, conferències i demostracions. En total, hi haurà més de 60 ponents, amb alguns dels cuiners més destacats del país, com ara els germans Josep, Joan i Jordi Roca, d’El Celler de Can Roca; Fina Puigdevall, de Les Cols; Paco Pérez, del Miramar; Ferran Adrià, del Bulli Foundation, i Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, del Disfrutar i el Compartir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia