Societat

ROSES

Torna el saló de Tecnologia i Manga, avalat per l’èxit de la primera edició

Després de l’èxit assolit l’any passat pel Saló de Tecnologia i Manga, que va aplegar prop de 2.500 visitants, l’Associació Roses Tecnològic, amb la col·laboració del Departament de Joventut de l’Ajuntament, aposta per donar continuïtat a l’esdeveniment amb una segona edició, que aquest any es durà a terme de l’1 al 3 de març.

L’emplaçament tornarà a ser la pista Municipal Polivalent, que acollirà els diferents espais (Realitat Virtual, PS4, Retrogaming, Arcade, EDAG, espai manga i disseny... ), la Zona LAN Party on tindran lloc els tornejos i un escenari que acollirà karaoke, balls i actuacions.

El públic general podrà accedir al recinte, de forma gratuïta, durant les jornades de dissabte i diumenge (d’11 a 20 h).

La producció artística en l’àmbit dels videojocs i el manga també protagonisme, amb un espai on els diferents artistes mostraran els seus dissenys i dibuixos. En aquesta zona, qui ho desitgi, podrà també fotografiar-se amb els cosplays professionals d’Star Wars, Star Trek, Dr. Who i La Taberna Pirata.

L’escenari del Saló oferirà activitats com karaoke en japonès, balls Just Dance i K-pop, concurs de disfresses i una representació a càrrec de La Taberna Pirata. En el recinte també es podran comprar pastissos d’origen japonès “kawaii” i objectes relacionats amb aquest món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia