Societat

GASTRONOMIA

Deu restaurants participen en el ’Conill en ruta’ de Vilafant

La proposta gastronòmica lligada a la Fira del Conill porta de nou la promoció d’aquest productper l’Alt Empordà

Es celebra del 17 de març i s’allarga fins a l’1 d’abril

El ’Conill en ruta’ és una proposta gastronòmica que es consolida un any més com activitat prèvia a la Fira del Conill. Enguany hi particparan deu restaurants de la comarca que proposen un plat de conill dins del seu menú o carta, acompanyat de vi de la DO Empordà, durant el període que dira la campanya de difusió, en aquesta edició del 17 de març a l’1 d’abril. Els restaurant participants són la Tartana i la Cantina de Vilafant, els Caçadors de Maçanet de Cabrenys, l’Hostal de l’Aigua de Sant llorenç de la Muga; Mas Ullastre de Sant Climent Sescebes; Can Jeroni, el Bocam i el Brasic de Figueres; la Vinya de Garriguella i la Gruta de l’Escala.

«Creiem que amb aquesta proposta del Conill en Ruta aconseguim que la carn de conill, a poc a poc, vagi entrant en les cartes dels diferents restaurants del nostre municipi i de la comarca. Pensem que amb aquesta proposta de ruta, ens permet descobrir noves receptes per menjar aquesta carn tant nutritiva, ja que els diferents restaurants participants ens proposen plats molt diversos, tant tradicionals com més moderns» destaca l’alcalCde Vilafant Consol Cantenys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.