Societat

L’estudi de videojocs Petoons Studio obre una seu a Girona

La companyia pretén consolidar el seu projecte i alhora atraure talent gironí

La companyia catalana de videojocs Petoons Studio, fundada a Barcelona l’any 2016, ha obert una delegació al centre de Girona per consolidar el seu projecte i atraure talent gironí. L’empresa disposa actualment d’una plantilla de cinquanta treballadors i té previst ocupar fins a vint treballadors a Girona entre programadors, animadors i dissenyadors, entre d’altres. De moment, ja hi treballen cinc professionals a la nova seu gironina.

La companyia és un dels estudis independents en la creació de videojocs més reconeguts de la capital catalana i crea videojocs per a tercers per a diverses plataformes, algunes de renom com ara PlayStation, Nintendo, Xbox i Steam. Per altra banda, Petoons Studio també fa creacions pròpies, entre les quals destaca el nou Curse of the Sea Rats, adquirit pel publisher britànic PQube i que, en principi, es publicarà el primer trimestre del 2023.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia