Societat

Begur tindrà un centre d’interpretació dels indians

La sala d’exposicions de les Escoles Velles de Begur serà objecte aquesta tardor d’un intens procés de reforma per tal de transformar-la en la seu del nou Centre d’Interpretació dels Indians de Catalunya al municipi, a més d’habilitar-hi una nova sala d’exposicions temporals. La regidora de Cultura, Gemma Coll, ho va anunciar ahir en un comunicat com a “part del nou projecte cultural de Begur”, que assegura que “fa molts mesos que es cou a foc lent i amb molta dedicació per tal d’adaptar les iniciatives culturals a les necessitats i les preferències del públic actual”.

La remodelació de les Escoles Velles comportarà que la 37a edició del Concurs d’Arts Plàstiques, que tindrà una vessant solidària a favor d’entitats socials, s’ajorni fins al 2023. El Concurs de Fotografia Josep Carreras també canviarà de format i, a partir de l’any vinent, passarà a ser una mostra de fotografies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia