Administracions

Més de dos milions en ajuts a l’habitatge

La Diputació aprova la concessió de cinc línies de subvencions

La Diputació de Girona ha donat llum verd a la concessió de les subvencions a ajuntaments i consells comarcals de la demarcació en l’àmbit de l’habitatge per a aquest 2022.

Són ajuts per un valor de 2.037.473,77 euros, que serviran per impulsar polítiques socials d’habitatge, per portar a terme inversions en habitatges socials i per comprar-ne.

Els ajuts d’aquestes cinc línies del servei d’habitatge s’han incrementat per poder cobrir les necessitats dels ens locals gironins i per poder donar resposta al màxim nombre de peticions rebudes. “Superem per primera vegada la barrera dels dos milions d’euros i aquest impuls que hem fet aquest any posa de manifest que l’habitatge és una prioritat per a aquest govern, ha destacat el diputat d’Habitatge, Quim Ayats.

En total hi ha 64 ajuntaments i cinc consells comarcals que se’n beneficiaran, alguns dels quals en més d’una línia.

Per a inversions en habitatges destinats a polítiques socials s’han destinat 656.603,18 euros. Per atendre 28 sol·licituds d’ajuntaments i una societat mercantil de capital íntegrament municipal (Gestora Urbanística Nousalt, SL), que permetran la millora de 64 habitatges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia