Societat

Tercera campanya ‘Retalla les violències, enganxa les cures’

Té l’objectiu de contribuir a la identificació, la transformació i l’erradicació de les violències de gènere a la Garrotxa

L’any 2020, els ajuntaments de la Garrotxa, coordinats per professionals del Consorci d’Acció Social van iniciar un treball conjunt i coordinat per difondre i treballar en la prevenció de les violències masclistes i LGTBIfòbiques. D’aquesta unió d’esforços va sorgir la campanya Retalla les violències, enganxa les cures, amb l’objectiu de contribuir a la identificació, la transformació i l’erradicació de les violències de gènere a la Garrotxa. Enguany aquesta campanya arriba a la seva tercera edició amb un gran èxit de participació. Per aquest 2022, la iniciativa promou la prevenció de les violències masclistes i LGTBIfòbiques des de la perspectiva comunitària, posant l’accent en l’apoderament individual i comunitari, reforçant els vincles i potenciant estratègies i pràctiques compartides, reconeixent i celebrant el treball de prevenció de les violències de gènere i de promoció d’igualtat i de diversitat que desenvolupen els col·lectius i entitats feministes de la Garrotxa, i contribuint a enfortir i impulsar nous processos i relacions comunitàries amb perspectiva feminista interseccional. Les principals actuacions que es plantegen en aquesta tercera edició són: la creació d’un laboratori de pràctiques feministes, basat en trobades mensuals a diferents pobles de la Garrotxa, la posada en marxa de processos per repensar les polítiques de gènere a la Garrotxa, accions per abordar les violències sexuals i LGTBIFòbiques en espais d’oci nocturn i altres accions específiques en funció de les necessitats dels municipis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia