Societat

La patronal del Ripollès, a favor dels Jocs Olímpics

La Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès (UIER) demana al govern que “consideri seriosament” incloure la comarca en la consulta popular sobre els Jocs d’hivern Barcelona-Pirineus 2030, segons l’ACN. La patronal ripollesa sosté que la celebració dels Jocs d’hivern suposarà una millora en les comunicacions entre comarques i en un àmbit de país, però també pel que fa a accessos, instal·lacions i, especialment, a l’entorn de les dues estacions d’esquí del Ripollès.

A través d’un manifest, es mostren convençuts que “aquests Jocs suposaran un impuls inigualable en el coneixement internacional de la riquesa cultural, paisatgística i turística de la nostra comarca”. El manifest, fet públic l’endemà del tall reivindicatiu de la C-17, té el suport de Foment del Treball Nacional, la FOEG, la Cambra de Comerç de Girona, l’Associació de Comerç i Turisme de la vall de Camprodon, Comerç Ripoll, Unió de Botiguers de Sant Joan de les Abadesses i la Unió de Botiguers de Ribes de Freser.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia