Societat

Collboni demana que es torni a obrir l’oci nocturn

Un cop aixecat el toc de queda, el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, defensa que vagi acompanyat de la reobertura de l’oci nocturn. “Si anem a un escenari de flexibilitzar mesures, ha de ser en coherència amb totes les restriccions”, va indicar, lamentant que Catalunya hagi volgut ser “campiona” de les restriccions i s’hagi convertit també en “líder” de xifres de covid.

“Alguna cosa no s’ha fet bé”, va criticar divendres passat, durant una visita al nou punt d’informació sobre terrasses instal·lat a la seu del Gremi de Restauració. Collboni veu en l’ampliació de les terrasses una via per guanyar espai públic i reforçar el sector de la restauració.

Terrasses moblades

Des de l’1 de gener, i fins al 28 de febrer, els restauradors que van obtenir una de les 3.618 llicències per a terrasses noves i ampliacions extraordinàries arran de la pandèmia podran demanar regularitzar-les. El nou punt d’informació sobre el procés del Gremi de Restauració ha rebut, en deu dies, més de 250 visites presencials i una mitjana de 25 trucades telefòniques per dia.

La previsió és que a l’estiu les terrasses en calçada que es mantinguin disposin del moble plataforma homologat obligatori. L’Ajuntament dedicarà fins a 4 milions d’euros a subvencions per facilitar aquest objectiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia