Societat

Colau i Sánchez Llibre obren una “nova etapa”

Reunió entre l’alcaldessa i el president de Foment del Treball

Una hora i mitja de reunió va servir ahir perquè Ada Colau i Josep Sánchez Llibre hagin fet el primer pas per distendre les relacions entre l’Ajuntament de Barcelona i la patronal Foment del Treball. “Ha estat molt positiu i hem obert una nova etapa”, va proclamar Sánchez Llibre a la sortida de la reunió, poc abans que l’alcaldessa de Barcelona li donés la raó: “La trobada ha estat molt positiva.”

La política endegada pel govern Colau, amb canvis en la mobilitat, oposició a l’ampliació de l’aeroport o el qüestionament del model turístic de la ciutat, ha estat molt criticada per Foment i, especialment, pel seu president, Sánchez Llibre, que no ha estalviat retrets a l’alcaldessa en les seves intervencions públiques, en les quals, fins i tot, ha cridat a la mobilització de l’empresariat. A la reunió d’ahir Foment va traslladar a Colau un memorial de greuges que serà debatut en una pròxima reunió a la seu de la patronal, on acudirà Colau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia