Societat

El jutjat d’instrucció arxiva la causa contra els detinguts per una suposada agressió sexual a Badalona

La dona no ha ratificat la seva denuncia i la Fiscalia considera que no hi ha indicis d’infracció penal

El jutjat d’Instrucció 4 de Badalona ha decidit aquest dissabte deixar en llibertat els set detinguts divendres per una presumpta agressió sexual durant la matinada de dijous i arxivar el cas. Segons ha informat el TSJC, després de prendre declaració als detinguts i la denunciant la causa s’ha arxivat perquè la dona no ha ratificat la seva denúncia. A més, la Fiscalia considera que no hi ha indicis d’infracció penal. Tots els detinguts han quedat en llibertat i contra ells no hi ha cap acusació. Divendres, la dona va assegurar als Mossos que dos dels set detinguts l’havien violat i els altres cinc no havien fet res per impedir-ho.

Els set homes van ser arrestats per la Guàrdia Urbana poc després de les 5.30 h en un pis del barri de Llefià, després que un veí advertís que escoltava crits i sorolls. La policia va trobar la dona a terra en estat de xoc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia