Societat

La retirada d’un camió incendiat provoca cues quilomètriques a l’AP-7 a Sant Cugat

La incidència ha generat cues també a la B-30 i a la C-58

La retirada d’un camió incendiat aquest dimarts al vespre ha provocat el tall de l’AP-7 a l’altura de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) i cues de fins a 17 quilòmetres en sentit Sud, segons ha informa el Servei Català del Trànsit (SCT).

S’han fet desviaments cap a la B-30 per la sortida 22, cosa que també ha provocat cues de fins a 7km. La incidència també ha afectat la C-58 a Ripollet en sentit nord i per enllaçar amb l’AP-7 i 3km a Badia en sentit sud.

Un cop retirat el camió, cap a les 8.45h s’ha reobert el trànsit a l’autopista, tot i que la circulació de vehicles en aquesta zona ha continuat durant estona.

El foc es va originar dimarts cap a dos quarts de set de la tarda a la càrrega del camió. Els Bombers han acabat de retirar aquesta càrrega cap a les 5.43 hores, ja que seguia cremant de forma incandescent i això els obligava a anar retirant-la i remullant-la sobre l’asfalt. La retirada de la càrrega del camió ha acabat a les 5.43h de la matinada, segons han informat els Bombers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia