Salut

Brot de 36 positius al Puig de les Basses

Salut dona per tancats els brots de les residències Pla de Martís d’Esponellà i Zoilo Feliu de la Bisbal d’Empordà

Fins a 36 persones han quedat afectades per un brot de Covid-19 al centre penitenciari del Puig de les Basses a Figueres, dels quals 34 són interns, segons van confirmar ahir fonts de Justícia. L’afectació va denunciar-la anteriorment el sindicat CSIF, que va informar, així mateix, que la situació havia obligat a confinar els presos del mòdul 6 a les seves cel·les. Justícia va informar l’ACN que el brot no estava relacionat amb cap permís i va assegurar que s’havia generat internament, una situació que el sindicat no veia igual. Un 71% dels interns estan vacunats i també un 80% dels funcionaris.

Salut, per altra banda, dona per tancats els brots de les residències Pla de Martís d’Esponellà i Zoilo Feliu de la Bisbal d’Empordà. Tant l’una com l’altra s’han retornat a la categoria verda i, per tant, ja cap usuari està contagiat i ja s’ha procedit al desaïllament. En el cas del centre d’Esponellà s’han detectat 16 casos de 50 residents i sis treballadors s’han contagiat. Per altra banda, la residència Zoilo de la Bisbal ha registrat 33 casos entre els 55 usuaris i 5 treballadors han contret la malaltia. En aquest últim centre també hi ha hagut dues morts durant el brot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia