Educació

educació

Comencen l'ampliació de l'escola de Colera

Les obres costaran 500.000 euros i han d'estar acabades a final d'any

Les obres per ampliar i reformar l'escola de Colera ja han començat i seran una realitat a final d'any. Segons ha informat l'Ajuntament altempordanès, durant aquesta primera setmana de juliol ja s'hi ha treballat. La millora tindrà un cost de 500.000 euros i es divideix en dues fases. D'una banda, la reforma de l'edifici actual estarà enllestida a final d'agost i, per tant, entrarà en servei per al nou curs escolar. Pel que fa a l'ampliació, està previst que finalitzi a finals d'any.

L'alcalde de Colera, Lluís Bosch, considera: “Aquestes obres són imprescindibles per al present i per al futur del nostre poble. Avui podem afirmar que la màxima prioritat de l'Ajuntament de Colera, la millora i ampliació de les instal·lacions de l'escola municipal, ja és una realitat”.

L'Ajuntament destaca que, a banda de la millora del CEIP, també es refarà la pista esportiva i que hi haurà un nou joc infantil. A més, es farà una nova tanca a l'escola i es milloraran les voreres de la pujada de l'estació. Bosch també destaca: “La caldera de biomassa farà que la nostra escola sigui pionera en l'ús de les més modernes energies renovables i alhora una referència en educació mediambiental”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia