Societat

Brot controlat, que abasta 31 afectats, a la Garrotxa

Tots són casos lleus i estan passant el confinament a casa seva

La majoria treballen a Noel Alimentària

Vint empleats d’una empresa garrotxina i onze persones que hi havien estat en contacte estan afectats per un brot de Covid-19, segons va informar ahir el Departament de Salut. Cap dels positius és greu: 19 dels contagiats presenten símptomes lleus i la resta ni en presenten. Tot i així, tots ells estan complint un confinament domiciliari de dues setmanes, tal com marca el protocol, i estan evolucionant de manera favorable. Les autoritats sanitàries n’estan fent un seguiment per localitzar més persones amb qui els afectats haguessin tingut contacte. “De moment [el brot] està controlat”, van assegurar ahir des de Salut.

L’empresa és la càrnia Noel Alimentària. La notificació dels primers tres casos la va tenir el 5 de juny i a partir d’aleshores Noel va fer proves PCR als 93 empleats que hi podien estar relacionats, segons van indicar ahir des de l’empresa, que va recalcar que treballa sota estrictes protocols i mesures de prevenció i higiene. Com que Noel va fer ràpidament els controls, Salut no preveu més afectacions en aquest entorn laboral.

Una altra mort a Olot

Dues setmanes després de l’última defunció en aquest centre a causa de la Covid-19, la matinada d’ahir va morir una persona gran a l’hospital d’Olot. És la número 36 que es registra en aquest hospital garrotxí, on hi ha dos ingressats amb aquesta malaltia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia