Educació

El CEIP Ciutat de Cremona d'Alaquàs pensa endurir la reivindicació

Denuncia irregularitats en l'escolarització de la vila i acusa la consellera de mentir deliberadament

La consellera d'educació Maria José Català ha decidit de forma unilateral i sense tenir en compte l'opinió dels estaments legítims de la comunitat educativa, habilitar la línia necessària en la localitat, a l'escola Vila d'Alaquàs.

Aquesta decisió ha estat molt mal valorada pels pares i mares que porten més de 100 dies de lluita en favor de l'ampliació d'aquesta línia al CEIP Ciutat de Cremona i asseguren que es tracta una vegada més “de mostrar la prepotència i la supèrbia amb que la Consellera ha actuat des del minut zero”.

Així doncs, l'habilitació per la que tant han lluitat i que necessiten les 20 famílies que ja han matriculat llurs fills majors al Cremona, li ha estat concedida a un altre centre, que ni tan sols la tenia sol·licitada ni la necessita.

Per a l'Associació de Pares i Mares del Cremona, que ha convocat una roda de premsa informativa hui mateix, aquest és un panorama insòlit, injust, únic i impensable hui en dia. La consellera “ha mostrat sempre la cara més autoritària i ha decidit tirar pel camí que li ha donat la gana per damunt del que ha dit sempre el Consell Escolar Municipal per ampla majoria i ratificat posteriorment pel Plenari de l'Ajuntament”.

L'escola Vila d'Alaquàs no havia sol·licitat en cap moment l'ampliació i des del primer instant ha secundat la reivindicació del Ciutat de Cremona. Així les coses, els pares i mares organitzats al voltant del Ciutat de Cremona mostren el seu rebuig absolut a la decisió de la Conselleria i es mostren més units i actius que mai. A partir de hui mateix començaran a endurir la seua reivindicació i si cal, portaran el tema davantdels tribunals europeus perquè prenguen cartes sobre l'assumpte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.