Educació

Vora 40 alumnes es graduen a la Universitat dels Majors de la Florida

Aquesta iniciativa compta amb el suport de bona part dels ajuntaments de la comarca de l'Horta

Un total de 38 persones han rebut els diplomes de que els acredita com a graduades de la Universitat dels Majors de l'Escola Universitària la Florida.

Es tracta de la onzena promoció que surt d'aquesta escola i l'acte ha comptat amb la presència de la direcció del centre, el professorat que ha impartit els cursos, l'alumnat que ha participat i l'associació d'antics alumnes de la Universitat dels Majors.

En nom de l'alumnat ha pres la paraula Marià Jurado, Víctor Aparicio i Àngels Medina, que han subratllat el que ha significat el seu pas per la Universitat.

Els diferents representants polítics dels pobles amb que l'Escola Universitària té signats acords i convenis, també han estat presents en aquest acte i han reconegut el treball realitzat per l'alumnat que ara s'hi gradua.

La Universitat dels Majors és una iniciativa orientada a satisfer les necessitats formatives de persones interessades en seguir estudiant, independentment de l'edat.

Des que es va posar en marxa aquest projecte, han passat per les aules més de 1.200 alumnes, que han desenvolupat especialitats durant dos cursos de més de 300 hores lectives.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.