Educació

La Florida aposta pel mètode integrat d'aprenentatge

El sistema aconsegueix major grau de cohesió entre l'alumnat i proporciona eines actives en el procés educatiu

Florida Universitària ha apostat per l'experiència d'aprenentatge fonamentat en projectes. Es tracta d'un mètode en el qual l'alumnat de primer curs de totes les titulacions, porta a terme la realització d'un projecte, dins d'un temps determinat, a fi de resoldre un problema dins d'un context real. D'aquesta manera, totes les assignatures de primer curs de cada titulació participen dels objectius, la temporalització i l'avaluació final del projecte.

L'aprenentatge fonamentat a base de projectes, implica formar equips integrats per persones amb perfils diferents, la qual cosa ofereix grans oportunitats per a l'aprenentatge i prepara l'alumnat per a treballar dins d'un ambient i una economia diversa i global.

Amb aquesta pedagogia, es promou una metodologia activa i participativa, on l'alumnat pensa, actua i funciona mitjançant una pla de treball amb estratègies definides pel conjunt de professors de cada curs. Un ensenyament que fomenta la col·laboració, la comunicació i la presa de decisions i la integració, entre l'alumnat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.