Educació

SANT QUIRZE DEL VALLÈS

Pares del Purificació Salas, indignats per una carta del número 3 de Junts per Sant Quirze

Consideren que Albert Falgueras, en el seu escrit de comiat com a president de l'AMPA, hauria incitat a votar per la formació

Demanen a l'associació una resposta contundent per aquest fet

Un grup de pares i mares del CEIP Purificació Salas Xandri de Sant Quirze del Vallès ha fet pública la seva indignació per una carta enviada als membres de l'AMPA per Albert Falgueras, que concorre en les eleccions municipals com a número 3 de Junts per Sant Quirze. Segons els pares, Falgueras hauria incitat a votar per la formació en el seu escrit, que va signar com a president de l'AMPA i que tenia com a objectiu, precisament, acomiadar-se després de sis anys en el càrrec.

La carta de Falgueras en cap moment demana de manera explícita el suport per a Junts per Sant Quirze –que encapçala l'exalcaldessa d'ERC Elisabeth Oliveras–, però sí que compara els valors de la formació amb els de l'AMPA i busca la complicitat dels seus membres per aconseguir “un millor Sant Quirze per a tothom”. A més, detalla amb exactitud el proces creatiu de la plataforma política, impulsada inicialment per Esquerra i Iniciativa, i remarca el fet que està composta per “un 60% d'independents”. Per tot plegat, el grup de pares que està en desacord amb l'escrit, sobretot perquè no està signat a títol individual, i perquè ha arribat a gairebé tots els membres del Purificació Salas, demanen a l'AMPA una resposta contundent de rebuig, per tal de remarcar el caràcter apolític de l'associació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.