Educació

Naix a Pego un banc escolar

Una iniciativa que han dut a terme diverses associacions de Pego i comarca, entre elles la de les Ladies de Monte Pego

Ha estat presentat a Pego una nova iniciativa dirigida als xiquets i les xiquetes que es puguen veure en dificultats econòmiques per accedir a l'educació mitjana o superior, ja que a l'Estat Espanyol l'educació és obligatòria fins els 16 anys.

Es tracta d'un banc escolar impulsat, principalment per l'associació de Ladies de Monte Pego i recolzada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Pego, l'associació de dones de Els Poblets, i una nova associació de hispans a Pego.

L'objectiu d'un banc escolar és semblant al d'un banc d'aliments, però adreçat als joves estudiants que, tot i el seu nivell econòmic no hagen de tenir cap problema, en cap cas, de poder continuar estudiant, de tenir la possibilitat de fer activitats extraescolars sense que això signifique no poder-ho fer pel seu nivell econòmic. I si tenen algun talent que es desenvolupe.

També implica que, en un moment donat, puguen anar a la universitat sense haver de dir-los als seus pares que no poden estudiar perquè no tenen diners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.