Educació

EUPV i Compromís exigeixen la construcció del col·legi Benadresa de Castelló

Vora 180 alumnes continuen en barracons amb problemes d'inundabilitat des del febrer de 2008

La coordinadora local d'EUPV a Castelló, Carmen Carreras, i el diputat del Bloc, Josep Maria Pañella, han coincidit hui a reclamar la nova construcció del col·legi públic Benadresa, els alumnes del quan estudien des de fa tres anys en barracons que corren greu risc d'inundació, segons han remarcat. De fet, en alguna ocasió en què s'han produït pluges importants, han hagut d'actuar els bombers per a fer possible que els alumnes pogueren abandonar el centre.

Les dues formacions han traslladat l'assumpte a les Corts perquè Font de Mora done explicacions sobre els motius del retard de les obres, que a hores d'ara continuen paralitzades, tot i que el conseller va prometre que el nou centre seria inaugurat per la Magdalena de 2011.

Josep Maria Pañella ha qualificat d'“inacceptable” la situació derivada del desallotjament de l'antic edifici per estar afectat per aluminosi.

Carreras ha manifestat que Font de Mora està deixant l'educació a Castelló “sota mínims” i ha criticat l'alcalde, Alberto Fabra, per no exigir amb fermesa la construcció del nou col·legi Benadresa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.