Educació

Sessions a instituts contra el ‘bullying'

L'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut (AECS) de Lleida coordinarà, del 27 de febrer al 6 de març, sessions formatives dirigides a adolescents de Lleida per lluitar contra l'assetjament escolar, conegut com a bullying.

Seran deu sessions en les quals, a més de l'assetjament, es treballarà la salut reproductiva i la sensibilització sobre les persones refugiades, segons ha informat la Universitat de Lleida (UdL).

En les sessions hi participaran 226 alumnes de tercer i quart d'ESO, així com de cicles formatius de l'Institut L'Olivera de la Granadella, i dels col·legis de Lleida, Santa Anna i Mirasan.

La formació, d'una o dues hores, anirà a càrrec d'una vintena d'estudiants voluntaris dels graus de medicina i infermeria de la Universitat de Lleida, que han estat preparats per conduir les dinàmiques.

Les sessions amb adolescents, que es duen a terme des de fa tres anys a Lleida, s'emmarquen en el programa Escala de l'AECS, basat en la metodologia peer education (educació d'igual a igual).

Es pretén crear un espai de debat on els joves puguin desenvolupar-se emocionalment i reflexionar sobre la importància de cuidar ells mateixos dels diversos aspectes de la seva salut, compartint experiències amb els estudiants de ciències de la salut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]