La Diputació de Barcelona preselecciona una activitat de La Llagosta com a bona pràctica de promoció de la salut

L'activitat seleccionada és un crèdit de síntesis que fan els alumnes de segon d'Ensenyament Secundari Obligatori de l'IES Balmes. La Salut, prevenció i cura és el nom d'aquesta activitat que fa uns deu anys que es porta a terme en aquest centre educatiu. En la realització d'aquesta activitat col·laboren el Centre d'Assistència Primària, Creu Roja i diversos departaments municipals, com el de Salut Pública, el de Polítiques d'Igualtat o el de joventut.

La preselecció de l'activitat l'ha fet la Fundació Pi i Sunyer, que s'encarrega d'elaborar un estudi per a la Diputació de Barcelona sobre les activitats de promoció de la salut que es porten a terme des dels ajuntaments.

Aquesta mateixa activitat serà exposada al Congrés Nacional d'Infermeria Escolar que es farà al novembre a la població de Gandia. La infermera de l'ambulatori responsable del programa salut i escola, Gloria Huertas, serà l'encarrega de fer l'exposició d'aquest treball.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.