Salut

El Gironès

Inversió de 4,2 milions per les consultes de l'hospital Trueta

El projecte amb una inversió més gran que preveu la Generalitat al Gironès és la partida de 4,2 milions que destinarà a la construcció de l'edifici prefabricat annex a l'hospital Trueta de Girona. Aquest edifici s'ha d'instal·lar ocupant la meitat de l'actual aparcament i es preveu situar-hi les consultes externes. En matèria educativa, la mateixa alcaldessa de Girona, Anna Pagans, no entén la partida de 654.000 euros per l'escola Pericot. “Vam acordar que hi hauria els 3,5 milions per fer la nova escola i els 250.000 euros de l'enderroc de l'edifici antic, que s'havia de fer al gener, es va endarrerir al març, i estem al juny i encara no s'ha executat”, assenyala Pagans. També es liquiden 600.000 euros de l'ampliació de l'Annexa que ja s'ha executat i es preveuen 13.720 euros d'ajuda per a la rehabilitació de les façanes de l'Onyar.

Per altra banda, la partida més important destinada a Salt que consta en el pressupost d'inversions són 2,18 milions d'euros per acabar les obres del CEIP El Pla. Les obres van començar a inicis d'aquest curs i està previst que acabin abans del setembre vinent. També hi consten 1,96 milions d'euros per al parc hospitalari Martí i Julià. Les obres al CEIP Aldric de Cassà de la Selva (200.865 euros), la urbanització del nucli antic de Llagostera (120.000) i del sector Ganix (123.000) i la reforma de l'escola Santa Margarida de Quart (205.698), són les altres inversions quantitativament més importants a la comarca.

d.v. / j.n.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
OLOT

Un camió vessa la càrrega a l’avinguda Sant Jordi

OLOT
PALAMÓS

El jutge exculpa en part l’agent que instava a investigar la multa a un edil

PALAMÓS

Figueres lliura els premis de les Creus de maig 2024

FIGUERES

Entitats socials denuncien que Barcelona no deixa empadronar persones vulnerables als seus locals

Barcelona
judicial

Una tercera sentència tomba la superilla de Consell de Cent executada per Colau

Barcelona

La Universitat de Vic – UCC investeix l’artista i poeta Perejaume doctor honoris

VIC
societat

Els firaires es queixen que la Copa Amèrica els impedeix ser a la festa major de la Barceloneta

BARCELONA
societat

Recuperen dos gossos amb signes de desnutrició i ferides

platja d’aro
Societat

Mor als 56 anys l’activista veïnal barceloní, Pere Nieto