Salut

Begur celebra la festa solidària contra el càncer infantil

Divendres 18 d’agost l’Ajuntament i la fundació #PelsValents organitzaran diferents propostes lúdiques i de sensibilització al parc de l’Arbreda, en una jornada familiar oberta a tothom.

L’Ajuntament de Begur i la fundació #PelsValents uniran esforços aquest estiu contra el càncer infantil. I ho faran a través de la celebració el pròxim divendres 18 d’agost d’una festa solidària amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació mèdica del càncer infantil i en benefici de l’Hospital Pediàtric de Sant Joan de Déu de Barcelona.

L’Ajuntament fa una crida a la població a sumar-se i a participar activament a la Festa solidària contra el càncer infantil, posa en valor la tasca ingent duta a terme per la fundació i agraeix a totes les entitats, associacions i empreses que col·laboren en l’organització d’aquest esdeveniment. Aquest, de caràcter familiar i obert a tots els veïns, tindrà lloc al parc de l’Arbreda des de les 18 hores i fins ben entrada la nit. Així, tothom que hi assisteixi podrà prendre part de diferents propostes lúdiques i de sensibilització; entre elles, un taller de manualitats infantil, tatuatges de purpurina pels menuts, l’espectacle de màgia amb el Mag Nil, una exhibició de la Unitat Canina Policial de Caldes de Malavella i Palafrugell, una botifarrada popular i música en viu amb DJ Loins i De Rumber’s.

A més, totes aquelles persones que no puguin assistir a l’esdeveniment, però que també vulguin donar el seu suport en aquesta causa solidària, poden realitzar un donatiu en qualsevol moment al web www.paralosvalientes.com.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]