Jutgen l'empresa distribuïdora de la llet que va causar la mort d'un nadó als Pallaresos

Els pares del nadó de tres mesos i mig que va morir l'any 2007 per culpa d'una llet infantil infectada es van mostrar ahir indignats després del judici contra l'empresa distribuïdora de l'aliment, la marca Nutrition & Sanité Iberia, a qui la família, resident als Pallaresos, reclama 600.000 euros d'indemnització. Segons va explicar el pare, Jordi Sánchez, a la sortida del judici que ha tingut lloc a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, el representant legal de l'empresa es va «desentendre» del cas, ja que va afirmar que no coneixia la demanda interposada pel matrimoni. La companyia, a més, va defensar que la llet ja no es venia i que l'empresa ja va intentar indemnitzar els pares.

De fet, segons explica la família, la companyia els va oferir una compensació de 70.000 euros que ells van rebutjar. Ahir, el representant de l'empresa va vincular aquesta qüestió amb l'empresa asseguradora, Zurich, que hauria intentat evitar una indemnització superior que l'empresa hauria volgut oferir. A banda d'això, i segons el relat dels pares, un pèrit aportat per l'empresa hauria admès que no coneixia la data de caducitat de la llet ni com s'etiqueta la llet importada des de Suïssa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
crònica

Els primers batecs de Temps de Flors

Girona
PLATJA D’ARO

Retiren una terrassa del passeig marítim per impagaments

PLATJA D’ARO

Malvivint de nou al ras

Badalona

Una comunitat universitària a Girona

gastronomia

Setze dies per assaborir l’arròs mariner de Tarragona

Tarragona
SALUT

Alerten de llaminadures amb un component del cànnabis

BARCELONA

L’Ajuntament de Mataró ha d’indemnitzar amb 49.000 euros una extreballadora

mataró
URBANISME

Roquetes vol quedar exclosa de la zona inundable per poder construir

ROQUETES

Denuncien una “sobreocupació crònica” del centre d’acollida de la Misericòrdia

girona