Serveis

La Garrotxa

El nou hospital comarcal de la Garrotxa s'equiparà

Els 10,5 milions d'euros per a l'equipament del nou hospital comarcal de la Garrotxa a Olot són de llarg la partida més destacada dels pressupostos de la Generalitat del 2011 per a la comarca de la Garrotxa. Hi sobresurten també, quant a volum d'inversió, les dotacions previstes per a la nova escola de les Preses (1,4 milions), per acabar la del Morrot (3,1 milions) i la de Sant Roc d'Olot (2,6 milions) i per ampliar i millorar la de Sant Feliu de Pallerols (1,8 milions).

Per altra banda, aquests pressupostos tenen previstes diverses partides per enllestir definitivament el nou consultori mèdic local de les Planes d'Hostoles, de 115.000 euros. També n'inclouen 180.000 per equipar el nou arxiu comarcal de la Garrotxa amb seu al Torín d'Olot. En aquests dos últims casos, comportarà la posta en marxa d'aquests dos equipaments. Així mateix, hi ha una partida per a la urbanització d'un nou sector dels terrenys de l'antiga estació de les Preses, amb un muntat de 344.000 euros, i un milió d'euros per a la renovació i millora de les instal·lacions del túnel de Bracons a l'eix Vic-Olot.

A Beuda, hi ha previstos 458.474 euros per a la rehabilitació del monestir de Palera, que ha estat llargament reivindicada.

A l'altra costat de la balança, en canvi, hi ha la variant d'Olot, al tram de la Generalitat que va entre la capital garrotxina i les Preses, per a la qual hi ha una partida de 20.908 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
La monarquia

El rei parla ‘baléà’

RESIDUS

Ultimàtum de la concessionària de Solius pel deute: diu que el 15 de maig plega

LLAGOSTERA / sANTA CRISTINA
ENDOGASTRONOMIA

Vins del Priorat i el Montsant, a la Fira del Vi de Falset i als cellers

FALSET
BANYOLES

Els veïns reclamen l’ús públic dels jardins del monestir

banyoles
OLOT

Un camió vessa la càrrega a l’avinguda Sant Jordi

OLOT
PALAMÓS

El jutge exculpa en part l’agent que instava a investigar la multa a un edil

PALAMÓS

Figueres lliura els premis de les Creus de maig 2024

FIGUERES

Entitats socials denuncien que Barcelona no deixa empadronar persones vulnerables als seus locals

Barcelona
judicial

Una tercera sentència tomba la superilla de Consell de Cent executada per Colau

Barcelona