Societat

municipal

oci nocturn

Sant Julià regula els horaris de bars i restaurants

L’Ajuntament pacta amb els negocis una nova ordenança municipal

Sant Julià de Vilatorta ha decidit aquest estiu posar fil a l’agulla a la regulació dels horaris dels bars i dels restaurants del municipi: “A la població, aquest tipus d’establiments viuen un bon moment i això és molt positiu però ens obliga a tenir una ordenança que posi ordre als horaris d’obertura. Si no la tenim, ens hem de basar en la regulació de la Generalitat i potser no és del tot efectiva per a Sant Julià de Vilatorta”, explica l’alcalde, Joan Carles Rodríguez, que, tot i que reconeix que hi ha alguna queixa pel soroll dels establiments, afirma que “no és el motiu principal per fer aquest pas”. La nova ordenança es va començar a pactar amb els negocis de restauració i bars la tardor passada i ara mateix es troba en exposició pública perquè els veïns hi facin aportacions si ho creuen convenient.

Horaris d’estiu i d’hivern

L’ordenança afecta restaurants, bars i activitats similars, com concerts en establiments públics o privats, i preveu que, a l’hivern, els locals hauran de tancar a la una de la matinada i les terrasses a les 00.30 h. A l’estiu, l’horari s’amplia, i els locals podran tenir obert fins a les dues de la matinada i les terrasses fins a la 1.30 h. En revetlles o jornades festives es pot ampliar una hora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia