Societat

societat

Tarda de diumenge alterada al litoral sud per fortes tempestes

Fortes tempestes van començar ahir a mitja tarda al litoral i prelitoral de les comarques de Tarragona i van anar avançant cap al nord, amb no tanta intensitat. En només mitja hora van caure 23,5 litres a Falset (Priorat), 29,7 a Riudoms (Baix Camp), 26,8 a Siurana (Priorat) i 22,4 a Vinyols i els Arcs (Baix Camp). En aquestes zones els Bombers de la Generalitat van rebre una cinquantena d’avisos, sobretot per arbres caiguts a la via, elements de construccions a punt de caure i també alguna inundació en baixos d’alguns edificis. En el cas de Reus, a més d’inundacions de baixos, l’aigua va arrossegar vehicles alguns metres, tot i que no hi va haver ferits. A Tarragona, els videoaficionats van poder enregistrar imatges espectaculars, ja que el fort vent va aixecar para-sols, taules i cadires dels bars de les places.

Coincidint amb la gran mobilitat a les carreteres per ser tarda de diumenge i d’estiu, Protecció Civil va recomanar extremar les precaucions en la conducció. A Barcelona, la pluja torrencial acompanyada de llamps i trons que va caure durant 20 minuts va obligar a suspendre el campionat d’Espanya absolut d’atletisme a l’estadi Joan Serrahima.

Uns setze mil abonats van quedar sense llum, segons Endesa, sobretot a Castelldefels, Viladecans, Mont-roig del Camp i Sabadell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia