Resposta al govern

El president del Consell d'Iniciatives Locals per al Medi Ambient (CILMA), Lluís Lloret, va explicar ahir que l'informe és una resposta a la demanda que els va fer el govern perquè demostressin que, a banda de la viabilitat econòmica, fer passar la MAT soterrada per aquest territori també és possible tècnicament. Lloret també va admetre que, a partir d'ara, cal menar la pressa a la Generalitat de Catalunya perquè el paper es converteixi en una realitat. «Som conscients que s'ha d'anar amb rapidesa i que no podem perdre el temps; de fet, hem estat treballant a tot gas per tenir l'estudi a punt», va declarar. «A partir d'aquí, ara queda el més important, que és la voluntat política per fer possible que la proposta tiri endavant.» I va afegir: «La clau està en això.»

L'informe que ha elaborat es va presentar ahir durant una jornada que es va celebrar al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, amb una notable assistència de públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.