Societat

La crisi dels refugiats, tema de la Primavera Social a Berga

Les entitats socials de la ciutat preparen activitats entre el 17 de març i el 30 d'abril

Les entitats socials tornaran a ser protagonistes de la primavera a Berga. Aquest any, però, ho faran amb l'objectiu de sensibilitzar la població de la importància de l'acollida de refugiats, després que al mes de desembre n'arribessin uns cinquanta a l'alberg de la ciutat. Sota el lema Els drets humans no tenen fronteres, la Primavera Social arriba a la vuitena edició, del 17 de març al 30 d'abril.

Amb la finalitat d'explicar als berguedans la crisi dels refugiats i indagar en la importància d'acollir-los, Berga prepara uns mesos de març i abril plens d'activitats amb un denominador comú: el treball social.

A més, a banda de les iniciatives focalitzades en l'acollida, l'Ajuntament de Berga i les diferents entitats socials de la comarca tornaran a oferir productes estel·lars del programa com ara la fira d'entitats socials i de cooperació, el dia 25 de març.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia