Societat

El retorn del macropont

144.000 vehicles ja han tornat a l'àrea metropolitana de Barcelona

Les retencions es concentren a les vies que connecten amb les zones de muntanya i l'interior

El 56% dels vehicles previstos ja han tornat a l'àrea metropolitana de Barcelona en l'operació retorn del llarg pont de la Constitució i la Immaculada. Segons detalla el Servei Català de Trànsit, des de les dotze del migdia fins a les 17.45 hores de la tarda han retornat 144.000 vehicles dels 256.000 previstos.

Les principals retencions a la xarxa viària es concentren a les vies que connecten amb les zones de muntanya i l'interior. Aquest diumenge al matí els problemes s'han registrat a la C-16, la C-14 i a l'N-145 per sortir d'Andorra. Aquesta tarda els vehicles circulen amb lentitud a la C-16 entre Guardiola de Berguedà i Cercs en sentit sud -on hi ha 10 quilòmetres de cua-, a la C-14 a Ponts (2 km) i Organyà (1,5 km) i a la C-17 a Ripoll.

Trànsit ha demanat molta prudència i paciència en les pròximes hores. Es preveu que les hores més conflictives seran entre les 6 de la tarda i les 10 de la nit d'avui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia