Assemblees en 11 pobles garrotxins per a la consulta independentista

La plataforma La Garrotxa Decideix ha impulsat assemblees obertes en onze municipis de la comarca per organitzar-hi el proper 13 de desembre una consulta popular sobre la independència, tot i que també n'impulsarà en els vuit restants. En concret, se'n celebren avui a Can Tista, de Sant Esteve d'en Bas (21.00 hores); demà, a la sala de conferències de les Preses i al centre cívic de Santa Pau (21.00); dissabte, a la cooperativa de les Planes d'Hostoles (20.30); dilluns vinent, al casal de Maià (20.00); dimarts, a la sala de plens de l'ajuntament de Beuda i a la cooperativa de Castellfollit de la Roca (20.00); dimecres, al casal d'Argelaguer (20.00); dijous vinent, al local social de Sant Aniol de Finestres (20.00); divendres 13 de novembre, al Casino de Tortellà (20.00), i diumenge 15, a Sant Jaume de Llierca (18.00), tot i que el lloc està per determinar.

La Garrotxa Decideix no vol dur a terme totes les consultes el mateix dia per garantir-ne la màxima transparència. L'entitat ha fet públic que disposa de més de 700 adhesions personals i també les d'una seixantena d'entitats.

A l'àrea del Baix Empordà, l'assemblea de Torroella de Montgrí ha decidit fer la consulta el 13 de desembre, i ahir es va constituir l'assemblea de Palamós per també fer-ne una altra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.