Administracions

ADMINISTRACIONS

L’Ajuntament de Banyoles aprova un pressupost de 28 milions d’euros

L’Ajuntament de Banyoles va aprovar ahir en sessió ordinària del ple municipal el pressupost per a l’exercici del 2024. Es va aprovar amb els vots a favor de Junts, l’abstenció d’ERC i els vots en contra de la CUP i el PSC. El pressupost, de 28 milions d’euros, preveu més d’1,6 milions en inversions, entre les quals hi ha la compra i adequació de l’edifici del carrer de Servites per a entitats juvenils; la creació d’un aparcament públic, o mesures de millora de l’espai públic i de protecció contra el canvi climàtic. El pressupost d’enguany suposa un increment del 9,69% respecte al del 2023. Quant al compte d’ingressos, es preveu una entrada per impostos directes de 8.498.390 euros. Es calcula un increment del 15,26% en les despeses de personal. També es preveu un increment per l’augment dels nous contractes de prestació de serveis i la puja de les despeses financeres. L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, va destacar que es presenta “un pressupost realista però ajustat a les necessitats de la ciutat”. També va remarcar que “a les inversions cal sumar-hi les actuacions previstes en el fons Next Generation”. Les principals inversions són la millora de la via pública i espais de protecció contra el canvi climàtic, millores en instal·lacions esportives, l’adequació d’un aparcament públic per a vehicles o l’adequació de parcs infantils inclusius. En el ple, tots el grups de l’oposició van coincidir que havien trobat a faltar “mesures més profundes per a temes prioritaris que no s’han vist reflectits en aquest pressupost”, relacionades amb l’habitatge i el transport públic.

http://www.elpuntavui.cat/societat/article/10-administracions/2359993-l-ajuntament-de-banyoles-aprova-un-pressupost-de-28-milions-d-euros.html

2359993



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]