Successos

Rescaten una dona a la zona del far de cala Nans

Els Bombers de la Generalitat van rescatar ahir una dona de 47 anys, de nacionalitat francesa, que es va trobar malament quan era al far de cala Nans, al terme municipal de Cadaqués. Els cossos d'emergències van rebre l'avís dels fets quan passaven pocs minuts de tres quarts de quatre de la tarda. La dona estava marejada i va quedar semiinconscient. Fins a la zona on es trobava, que és de difícil accés, s'hi van desplaçar quatre dotacions dels bombers i un helicòpter, amb membres del Grup d'Actuacions Especials (GRAE). Els efectius la van traslladar al camp de futbol de Cadaqués, on estava esperant una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que la va evacuar després a l'hospital.

D'altra banda, efectius policials i dels Bombers de la Generalitat també es van haver de mobilitzar a la recerca d'un desaparegut al Ripollès. A mitja tarda uns familiars d'un veí de Sant Joan de les Abadesses van donar l'avís que l'home havia marxat de casa deixant una nota i que patien perquè no en sabien res i no havia tornat. Immediatament els serveis d'emergència van muntar un dispositiu de recerca i van estar hores buscant-lo. Finalment, ja entrada la nit, els efectius el van localitzar bé de salut i va poder tornar a casa seva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.