Successos

Mort accidental d'un històric de Terra Lliure

El cos d'Albert Sans va ser trobat a Toses dos dies després que morís al bosc

Albert Sans, osonenc que havia militat a l'extingida Terra Lliure, detingut el 1991 i que en el seu moment va facilitar al jutge de l'Audiencia Nacional Carles Bueren una llista de membres de l'organització, va ser trobat mort en una zona boscosa de Toses el dilluns 30 de novembre.

Tot fa pensar que Sans, de 63 anys, que actualment feia de pagès i bosquetà, va morir el dissabte 28, és a dir, dos dies abans que es trobés el seu cos, encastat entre un arbre i el camió que feia servir per traginar llenya. Tot i les evidències que el camió s'havia accidentat, la investigació ha conclòs que la mort de Sans es va produir com a resultat de dos accidents encadenats, ja que la víctima tenia un tall molt profund en una cama provocat per una serra mecànica.

Tot indica que Sans, que treballava tot sol fent llenya, es va tallar accidentalment amb el xerrac i que, en veure la gravetat de la ferida, que li feia perdre molta sang, va pujar al camió i va començar a baixar en direcció al poble per anar a demanar auxili. Però va perdre el control del vehicle, suposadament a causa de la gravetat de la seva lesió, i es va estimbar en un marge de la pista forestal. I en estimbar-se es va obrir la porta del vehicle, i l'home va ser projectat i va acabar entre el camió i un arbre del marge, on el van trobar uns veïns de Tossa dos dies després.

Des d'aquell dissabte, quan va sortir a fer llenya, ningú l'havia vist, i els seus veïns s'havien estranyat perquè tampoc veien els gossos que sempre l'acompanyaven i Sans no els contestava al telèfon.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.