Troben mort un ciclista de 70 anys que havia desaparegut a Santa Margarida i els Monjos

Un ancià de 70 anys que hores abans havia desaparegut a Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès) va ser localitzat mort dimecres cap a la mitjanit a la carretera TP-2442, a l'altura del Montmell (Baix Penedès), segons van confirmar els Mossos d'Esquadra. La víctima, que conduïa una bicicleta, va sortir de la via per causes que es desconeixen, ja que en el sinistre no hi van estar implicats altres vehicles ni persones, segons va precisar la policia catalana.

L'home havia sortit dimecres al matí amb altres companys amb bicicleta, però va decidir tornar sol cap a casa. Havia d'arribar al migdia, i com que no ho va fer, els familiars van sospitar que li havia passat alguna cosa i van alertar els Mossos. A banda de la policia, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat van participar en les tasques de rescat de l'home, que es van concentrar a la zona del Mas del Pla a les Ventoses.

Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de la mort de l'ancià, que residia a Santa Margarida i els Monjos. Fonts de la policia catalana van explicar ahir que tot indica que la víctima es va perdre pels camins quan intentava tornar a casa i que es va desorientar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.