Successos

Un veí de Santa Pau queda malferit en caure d'una acàcia que podava

La víctima va ser traslladada al Trueta amb l'helicòpter del SEM i el van ingressar a la UCI amb un traumatisme cranial

Un veí de Santa Pau de 65 anys va resultar ferit molt greu ahir a la tarda en caure d'una acàcia mentre estava dalt de l'arbre podant-lo, davant mateix de casa seva, al mas Can Bordon, al veïnat dels Arcs. L'home s'havia enfilat amb una escala per anar tallant les rames de l'acàcia i va caure des d'una altura d'uns quatre metres però en un terreny amb pendent i pedregós. A resultes de la caiguda, se li va originar un traumatisme cranial greu. La dona va alertar el servei d'emergències i el SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) hi va enviar dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat que, atesa la gravetat de les ferides, va traslladar la víctima al Trueta, on va ser ingressada a la UCI.

D'altra banda, el fort vent que bufava va provocar ahir diversos incidents, sobretot caigudes d'arbres, que van obligar els bombers a fer una trentena de sortides a les comarques de Girona. També per culpa del vent i les fortes onades que va aixecar al mar, es va enfonsar una barca atracada al Port de la Selva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia