Successos

Detingut a Martorell per haver apunyalat la mare

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir dimarts a la matinada un home a Martorell acusat de matar la seva mare a ganivetades. La policia va rebre, cap a les dues de la matinada, un avís d'un incident en un pis d'aquesta localitat. Quan hi van arribar, els agents van trobar una dona estirada al terra amb senyals de violència per arma blanca.

Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques va arribar al lloc dels fets pocs minuts després de l'avís dels mossos. El personal sanitari que es va desplaçar fins al domicili, però, no va poder fer res per salvar la vida a la dona, que va morir al cap de pocs minuts de l'arribada dels serveis d'emergència. Els agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el fill de la difunta com a presumpte autor de l'atac mortal a la seva mare.

El detingut és un jove de 27 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Martorell. Segons assenyalen des dels Mossos d'Esquadra, aquest jove tenia antecedents per maltractaments a la seva mare. Com a resultat de la denúncia, la justícia havia dictat una ordre d'allunyament cap al fill.

L'àrea d'investigació criminal de la regió policial metropolitana sud, que està adscrita a la divisió d'investigació criminal dels Mossos d'Esquadra, s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir els fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia