Successos

Saquegen una casa a Montfullà, roben el cotxe i l'abandonen al cementiri

Els assaltants es van endur un elevat botí en joies, valorades en uns 20.000 euros

Per tal que el gos no els bordés, el van tancar al celler del domicili

Uns lladres, que podrien formar part d'una banda que ha perpetrat altres robatoris al Gironès i a la Selva, van saquejar el dilluns dia 12 de gener una casa de Montfullà, a Bescanó. Es van emportar un important botí en joies, valorades en uns 20.000 euros, així com un dels cotxes de la família, un Saab Cabrio descapotable, que van acabar abandonant al cementiri de Bescanó.

El robatori es va produir al vespre, aprofitant que a l'habitatge no hi havia ningú perquè la dona havia baixat a Girona a buscar el seu home, el cap de protocol de la Diputació, Josep Maria Amargant, que estava fent la partida de cartes a la ciutat. Quan ja eren al camí de casa, van veure un vehicle que baixava sense llums i es van adonar que es tractava del seu cotxe, que estava ocupat per dos homes. Darrere hi anava un BMW, també amb diversos homes a dins. Es van recordar, llavors, que s'havien oblidat de connectar les alarmes. I quan van arribar al domicili van comprovar el que ja suposaven: els lladres havien fet de les seves. Els assaltants van trencar una vidriera de l'eixida del pis de dalt i un cop a dins ho van capgirar tot i es van endur el que els va interessar: uns 200 euros en efectiu i totes les joies, algunes records de família. Per poder remenar sense que el gos els bordés, van agafar en Llamp, el bòxer de la casa, i el van tancar al celler, on el van trobar els propietaris quan van tornar. Una hora després de l'assalt, el cotxe va ser localitzat, ben tancat, al cementiri de Bescanó. Els lladres, però, es van apropiar un joc de claus i ara els amos el tenen al taller per canviar el sistema d'engegada per evitar que els el tornin a robar.

LA XIFRA

20.000
euros
és el valor aproximat de les joies que els lladres es van emportar de la casa de Montfullà.

LA DATA

12.01.15
Cap a les nou
del vespre va ser assaltat l'habitatge de Josep M. Amargant, cap de protocol de la Diputació.

Incendien a Riudarenes un vehicle robat

Un Audi S4 que va ser robat al setembre a Badalona va ser localitzat en flames el 25 de gener a Riudarenes. Els lladres l'haurien utilitzat per a la seva activitat delictiva i per esborrar rastres hi van calar foc. Un testimoni va alertar, a les deu de la nit, que l'automòbil estava del tot encès. Era a l'avinguda dels Segadors, al costat d'un pàrquing de camions. Després d'actuar els bombers, els Mossos van comprovar que va ser robat al carrer, cinc mesos enrere.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.