Successos

Un detingut per la mort d'un home a Molins

L'aparició del cadàver va anar precedida de dos atracaments a la zona

Els Mossos d'Esquadra van confirmar ahir la detenció, durant la nit de divendres a dissabte, d'un home per la seva relació amb la mort per ferides d'arma de foc d'un jove de 21 anys, el cadàver del qual va aparèixer a prop de la discoteca EiTwo al polígon El Pla de Molins de Rei. La policia, que no va oferir cap detall sobre el detingut, manté oberta la investigació sobre els fets, i, entre d'altres hipòtesis, analitza la possible relació entre la mort del noi, d'origen colombià, i dos atracaments armats que es van produir divendres a Molins de Rei i al Papiol.

En concret, el segon atracament, a la sortida d'un prostíbul, va acabar amb un tiroteig entre l'assaltat i els atracadors, segons va informar l'agència ACN. El jove, per tant, podria haver estat ferit en aquest intercanvi de trets, tot i que fonts dels Mossos d'Esquadra no van confirmar ahir aquesta relació. El primer atracament va tenir lloc en una clínica veterinària a Molins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia