Societat

Mor un home per arma de foc davant una discoteca de Molins de Rei

Els Mossos treballen a contrarellotge per detenir els homicides mentre investiguen la hipòtesi que el mort estigui relacionat amb un tiroteig previ al Papiol

S'han activat diversos controls a les carreteres de la zona i s'ha desplegat un fort cordó policial al voltant de la discoteca EiTwo

Un home ha mort per arma de foc aquesta matinada a Molins de Rei, davant d'una discoteca del Polígon Industrial el Pla. A quarts de nou del vespre, un dels propietaris de la discoteca EiTwo ha trobat, just davant de l'entrada del local, el cos sense vida d'un home.

S'investiga la hipòtesi que aquesta mort estigui relacionada amb un tiroteig previ que ha ocorregut instants abans a un prostíbul del Papiol. Els Mossos d'Esquadra estan activant a contrarellotge diferents unitats per muntar controls a les carreteres per detenir els sospitosos. Sembla que aquest crim estaria relacionat també amb un robatori previ que ha tingut lloc aquesta mateixa tarda a una clínica veterinària de Molins de Rei. Haurien atacat al veterinari amb pistoles elèctriques taser després d'amenaçar-lo amb pistola.

Així doncs, la seqüència dels fets que investiguen els Mossos és que dos homes haurien atracat una clínica veterinària a Molins de Rei. El veterinari hauria estat atacat amb aquestes pistoles elèctriques després d'amenaçar-lo amb una pistola. Posteriorment, han anat cap al Papiol, on haurien intentat atracar un altre home per intentar endur-se la recaptació del prostíbul Inferno. En sentir-se amenaçat per armes de foc, l'home hauria disparat trets per dissuadir. Posteriorment, ha aparegut un mort a Molins de Rei davant d'una discoteca i els Mossos investiguen quina relació hi ha entre tots aquests fets.

A hores d'ara, els Mossos d'Esquadra han desplegat un fort cordó policial al voltant de la discoteca, situada al carrer Miquel Torelló del Polígon Industrial el Pla de Molins de Rei. Cap a tres quarts de dotze de la nit ha arribat la comitiva judicial per fer l'aixecament del cadàver.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró