Successos

emergències

Els agents rurals ja han capturat 386 animals

Durant el 2013 han efectuat 441 traslladats a centres de recuperació

El Cos d'Agents Rurals del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya ha dut a terme aquest any a les comarques gironines un total de 386 actuacions relacionades amb la captura de fauna i 441 trasllats de fauna a centres de recuperació. La darrera actuació és prou coneguda, es tracta de la recerca de la serp pitó que va desaparèixer la setmana passada d'un domicili de la urbanització Júnior Parl de Riells i Viabrea, on uns veïns la tenien com a animal de companyia. Membres del Cos d'Agents Rurals van ser els encarregats de retirar dilluns a la tarda les restes de la serp pitó albina, que va ser trobada morta als marges de la riera d'aquest mateix municipi, a conseqüència de l'atropellament d'un tractor que estava duent a terme feines de desbrossament de la vegetació d'aquest espai, segons va explicar un testimoni.

La serp, a Torreferrussa

Els serveis municipals es van posar en contacte amb els agents rurals, que van recollir i traslladar l'exemplar al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa. Els agents rurals, juntament amb una bona colla de veïns, la brigada municipal i els vigilants municipals, havien estat buscant la serp, que feia 2,36 metres i pesava 5 quilos, durant els vuit dies que va estar desapareguda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.