Successos

trànsit

Ferit crític un noi atropellat davant del club Madam's

Un noi francès de 28 anys va patir ferides molt greus i va ser traslladat en estat crític a l'hospital de Girona després que dimarts a les sis de la matinada fos atropellat per un cotxe a la calçada de l'N-II, davant del prostíbul Madam's, a Capmany. Els Mossos van practicar la prova de l'alcoholèmia a la conductora del vehicle que va atropellar el jove a l'altura del quilòmetre 768 de l'N-II, però va donar resultat negatiu. El ferit va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta i ingressat a l'UCI.

Els atropellaments en aquest punt de l'N-II proper al popular prostíbul no són rars. El 27 de gener un home, també francès, va morir atropellat a 200 metres del club Madam's. En aquesta ocasió la víctima era un client del Club Dallas, d'Agullana, situat un xic més amunt, a prop de l'N-II. L'home va sortir amb el cotxe del Dallas, es va incorporar a l'N-II i va baixar del vehicle suposadament per anar a fer les seves necessitat. Quan travessava la carretera va ser atropellat i va morir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.