Successos

maresme

Pineda posa més agents al carrer per lluitar contra la “sensació” d'inseguretat

Engega aquest mes tres oficines d'atenció conjunta al ciutadà per part de policies i Mossos d'Esquadra

Anuncien un reforç del policia de proximitat i defensen que les dades de delictes no són “preocupants”

Pineda de Mar tindrà una major presència policial als carrers i intensificarà la figura de l'agent de proximitat per lluitar contra la creixent “sensació” d'inseguretat que hi ha a determinats barris, com ara el Poblenou o El Carme. Avui en roda de premsa s'ha presentat la posada en marxa de les anunciades oficines d'atenció policial a aquests dos barris i d'una tercera que funcionarà en el cor de municipi, al centre cultural de Can Comas.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor (PSC), ha insistit a destacar la importància “que els veïns vegin patrullar a peu els policies i s'hi puguin adreçar directament i sentir-los molt propers”. En aquest sentit, intensificar la presència policial al carrer ha demanat un replantejament important de l'estructura organitzativa del cos, tal i com ha comentat l'inspector en cap del municipi, Carles Santacreu. “Sempre que sigui possible hi haurà una patrulla amb vehicle i una segona a peu i hem dividit en sis sectors la població per garantir una rotació més concentrada i efectiva”, va puntualitzar. A més, està previst que de cara al 2013, dos agents de la plantilla s'afegeixin al grup de policies de proximitat. Per la seva banda, el cap de la comissaria de Mossos de Pineda de Mar, Francesc Pujades, ha lloat la nova organització de la policia local i ha insistit en la bona tasca de col·laboració que s'ha establert amb els seus agents. Pujades ha destacat que les dades d'actes delictius a Pineda “no són preocupants”, però ha admès que “aquesta sensació d'inseguretat que perceben els ciutadans pot estar relacionada amb alguns i puntuals episodis d'aldarulls que no han anat a més”.

LA XIFRA

3
oficines
d'atenció policial mixta de policia local i Mossos han començat a funcionar a Pineda de Mar

Horaris i atenció al públic de les oficines

Les noves oficines d'atenció conjunta a la ciutadania de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra estan a l'Avinguda Mediterrani, 48 del Poblenou, a la plaça del Carme, 18-20 (local de l'Associació de Veïns) i a Can Comas a la plaça Catalunya,3. Al Poblenou l'atenció al public es farà els dimarts de 17 a 19 hores i dijous de 17.30 a 21.30 hores. Al Carme, els dimarts de 17 a 19 hores i els dijous de 9.30 a 13.30 hores i a Can Comas, els dimarts de 17 a 19 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.