Successos

successos

Detenen cinc lladres per dos robatoris al Pla de l'Estany

Dos dels arrestats van forçar un magatzem a Banyoles i tres més van entrar en una empresa del polígon de Palol de Revardit

Intenten sostreure 400 metres de cable telefònic a Llagostera

Un magatzem de Banyoles i una empresa de Palol de Revardit van ser l'objectiu de cinc lladres, que van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra el 17 d'agost a la matinada. En la primera actuació, un veí de la capital del Pla de l'Estany es va posar en contacte amb la policia per alertar que havia presenciat com dos homes entraven en un bloc en desús. El testimoni va detallar que els sospitosos havien estacionat el cotxe just davant de l'edifici i que portaven un gos. Quan una patrulla s'hi va adreçar va localitzar l'automòbil mal aparcat, amb les portes obertes i les claus posades al contacte, però sense ningú a l'interior. Els efectius van tancar el turisme, van guardar les claus i van començar a inspeccionar la zona. Van observar que el magatzem tenia una finestra forçada, on els acusats havien col·locat una peça d'una bastida que els servia d'escala per poder accedir a dins. En l'escorcoll, però, només es van trobar a faltar cables d'un quadre elèctric. Els agents van localitzar finalment els delinqüents a la una de la matinada. Els arrestats són de nacionalitat romanesa i tenen antecedents. Un dels acusats és un veí de Banyoles, de 33 anys, i el seu còmplice és un jove de Girona, de 26.

Tres hores més tard, el vigilant del polígon industrial de Palol de Revardit va avisar que un vehicle havia entrat al recinte d'una empresa. Els investigadors van veure que una finestra de la instal·lació presentava danys i que l'entrada principal estava oberta. Darrere la porta hi van trobar amagats els delinqüents. Els Mossos van escorcollar l'automòbil amb què s'havien desplaçat i hi van comissar productes que acabaven de sostreure i altre material del qual s'està investigant la procedència. Els detinguts, que han quedat en llibertat amb càrrecs, són veïns de Girona –un té 19 anys i els altres dos, 20–.

Abandonen el botí

A Llagostera, d'altra banda, uns lladres van intentar endur-se cable de coure dels pals telefònics. Els fets van tenir lloc dilluns, al voltant d'un quart de quatre de la matinada, quan els delinqüents es van veure sorpresos per un vehicle mentre tallaven els cables de la línia Girona-Sant Feliu de Guíxols i Llagostera-Sant Feliu de Guíxols-Santa Cristina d'Aro. Els individus havien aconseguit enrotllar uns 400 metres, que tenien la intenció d'emportar-se en un automòbil. Al final, però, van fugir abandonant el botí allí mateix. El robatori va provocar el tall d'unes 300 línies, que va afectar la zona est de Llagostera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.