Successos

Policial

El braç tendre de la policia

La Policía Nacional rescata un godall de senglar nascut forçosament en ser atropellada i morta la mare i el salva alletant-lo

Van aturar un cotxe tacat de sang i en esbrinar-ne l'origen van saber que era d'animal

Els tòpics que els policies són gent armada, dura, sense miraments a l'hora de reprimir manifestacions cauen davant d'actuacions tan tendres com la que va fer ahir la Policía Nacional de la Jonquera, que va salvar un godall de porc senglar i el va alletar amb biberó.

La història del porquet comença a les cinc de la matinada, quan els policies feien un dels controls habituals a l'N-II al Pertús i van aturar un cotxe de matrícula francesa que duia tot el morro ben tacat de sang. En vista d'aquests indicis els policies van interrogar el conductor sobre l'origen de la sang. El conductor va explicar que acabava d'atropellar un senglar que se li havia entravessat enmig de la carretera, no gaire lluny d'on l'havien aturat. Per tal de confirmar la versió del conductor, els agents van anar al punt on assegurava el noi que havia atropellat un animal i van comprovar que hi havia una truja morta i que de resultes de la trompada havia quedat rebentada, cosa que li havia provocat també la mort de les cries que devia estar a punt de parir. Els policies van comprovar que hi havia quatre cries esclafades i mortes però després van veure un altre cos que tenia moviment. Un dels godalls, una femella, era viu. El van agafar amb molt de compte, el van dur a la comissaria, el van posar en una capsa de cartró amb un jaç de paper de la trituradora. I després van aconseguir alletar-lo amb un biberó. Un agent que té corral se l'ha endut a casa seva.

No és el primer cop que la Policía Nacional fa tasques veterinàries. Els agents de Puigcerdà el 2005 van ajudar a pollinar una euga enmig d'un camp.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.