Successos

successos

Batussa tràgica a l'hora de munyir les vaques

Dos empleats que munyien vaques en una granja de Bellcaire es van discutir per la feina i un va acabar a la UCI pels cops de pal que va rebre i l'agressor ha estat empresonat

Bojang i Mostafà, dos empleats d'una granja de Bellcaire d'Empordà, van discutir el vespre del 5 d'agost per com havien de fer la feina de munyir les vaques i Bojang va acabar en coma a la UCI de l'hospital de Girona i Mostafà està empresonat.

Segons han relatat companys dels dos munyidors de vaques, Bojang Hatabou, gambià, i el seu company Mostafà, marroquí, formaven equip per munyir les aproximadament 280 vaques que cada dia s'han de passar per la munyidora a la granja. El 5 d'agost, Bojang va recriminar al seu company dient-li que no feia prou bé la feina. Mostafà es va enrabiar i va agafar un pal de fusta (possiblement el llistó d'un palet) i el va estavellar contra el cap de Bojang. En vista de la gravetat de la ferida, l'encarregat de la granja va pujar el ferit a la seva furgoneta i el va traslladar fins al CAP de l'Escala. Allà, en veure que les ferides eren greus el van fer traslladar a l'hospital de Figueres. Bojang va arribar conscient en aquest centre i va poder explicar als metges que l'havien garrotejat al cap amb un pal. Li van fer proves que van certificar que tenia greus ferides al crani i es va creure convenient traslladar-lo a l'hospital de Girona, on el ferit ja va arribar en estat de coma i va haver de ser intervingut quirúrgicament i ingressat a la UCI. Es temia per la seva vida i fins i tot una comissió judicial es va traslladar a la granja on s'havia produït l'agressió per comprovar si podien trobar el pal de fusta que Bojang havia relatat abans de caure en coma que era l'arma del crim. Bojang, però, va sobreviure i es va recuperar satisfactòriament i ara ja està donat d'alta, tot i que està pendent encara que els perits forenses facin una avaluació de l'abast de les ferides i les possibles seqüeles que li podrien haver quedat.

LA DATA

5-8-2011
és el dia
que els dos munyidors es van discutir i que un li va clavar cops de pal al cap a l'altre.

Empresonat set dies més tard

L'agressor va ser detingut el dia 12 d'agost i el jutjat de la Bisbal va ordenar el seu ingrés a la presó. Tot i que el cas l'instrueix un jutjat de la Bisbal, ja que el lloc on es van produir els fets (una granja dels afores de Bellcaire) pertany al partit judicial de la Bisbal, també es van obrir diligències a Figueres i a Girona. A Figueres, perquè els facultatius de l'hospital, tal com fixa el protocol en casos que es trobin un pacient que ha estat víctima d'un delicte, van comunicar els fets als jutjat de Figueres. I el cas també va arribar a Girona després que els Mossos de la comissaria de Salt rebessin, el dia 12 d'agost, una denúncia d'un familiar de Bojang que viu fora de les comarques gironines però que va venir en saber que el seu parent havia hagut de ser hospitalitzat per culpa d'una greu pallissa que havia patit a la feina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.